martes, 29 de abril de 2008

¿Perquè els guàrdies civils no tenen uniformes de manega curta per a l'estiu?


Anónimo Irondile dijo...

Perquè els guàrdies civils no tenen uniformes de manega curta per a l'estiu??


metamorfológicament hi han varies teories al respecte...
Una de les fal·làcies i llegendes urbanes mes xabacanes i rocambolesques es que un guàrdia civil en pantalons curts i manega curta pareixeria un boy scout amb la conseqüent pèrdua d'autoritat. Cal dir que això no es més que una hipòtesi absurda sense fonament empíric, ja que un boy scout adult dona molt mes mal rollo que un membre de la benemèrita.
Nosaltres hem investigat el assumpte a fons, i hem esbrinat dues coses. La primera es que sembla ser que si tenen eixos uniformes però que mai gasten els pantalons curts. S'han divisat casos on els guardiacivils si que usen manega curta pero són tan escassos que no són estadísticament significatius.
La segon cosa que hem esbrinat es que tampoc tenen calçotets. Ni boxer ni slips ni res per l'estil. El motiu es ben senzill.
Durant els anys de llarga instrucció, practiquen el seu exquisit art de tocar els ous amb ells mateixos. Al no portar cansonsillos els es mes fàcil accedir a l'escrot. Aquesta activitat els reporta un gran plaer, ja que patixen una regressió a la fase genital freudiana. Es lògic pensar que en el moment de patrullar en el món real, ple de famosos, emos i altres especies perilloses, hagen mantes eixe costum de tocar els testicles pera combatre l'ansietat. ( Si un membre de la guàrdia civil et toca els ous, pensa que en realitat pretén tranquil·litzar-te )
El problema es que aquest massatge collonill constant ha dilatat el escrot de tal manera que, pel propi pes dels atributs ( que en molts casos, son ben grossos) van caient poc a poc fins quedar a l'altura del genoll.
Per tant, si es posaren pantalons curts, els asomarien els testicles pel camal i això queda lleig, home!

2 comentarios:

SLaYeR dijo...

¿Per què polles son tan adictives les cançons dels putos anuncis de compresses???

Zim-Zum Zim-Zum ZimZumZimZumZum.... uuuuuA!

Anónimo dijo...

Triunfaran a nivell mundial les fabuloses Anguiles de Camal? Quin és el camí que han de seguir per açò? Gracies.